Världens sötaste godisar <3

Idag har jag varit ute på äventyr men en god gammal vän, vi hittade de här små söta goda chokladbitarna som vi såklart köpte och åt upp, det var nära att jag inte hann ta kort för vill höll på att sluka dom.. men ett litet suddigt kort hann jag med...
Den bruna är med smak av tiramisu och den rosa är smak av hallon dom var jätte goda. Om ni en dag hittar såna så köp dom.. :-D
 
//AMANDA

Göteborg!

Igår var jag i Göteborg så jag tänkte visa vad jag köpte :D En mössa från Gina tricot, True match concealer, Burt´s Bees Radiance day cream från Life butiken, en skjorta från Gina Tricot och godis från en asiatisk butik i femman plus tée som jag ska ge till min pojkväns familj som är mycket populärt i Iran, Golestan te :D Det luktar jäättte göttt! Idag ska min pojkvän komma efter han varit i Stockholm, så då ska jag testa teet innan jag ger bort det :) //Margareta 

 
 
Jag älskar pocky så jag blev jätte glad när jag hitta den asiatiska affären, att jag inte sett den innan alltså ..O.o Jag köpte tre stycken pocky och sedan "Koala´s march" som det heter och till sist ett väldigt traditionellt kinesisk grönt te med "gunpowder". Jag hittade en butik som heter "kawai shop" som jag inte hade någon aning att det fanns där, såklart var det stängt då men ska snart till göteborg igen så då ska jag kolla in butiken. :D
 
 

Tuuumbbbblllrrr

Tumblr är en fin sak. Där finns allt man behöver. Där finns alla ens känslor, och om inte kan man bara fixa det. Som en blogg men så mycket mer. Och enklare. Ja...
Efter två dagars Halloweenfirande så har det vart några riktigt jobbiga dagar. Spindeln, pojkvännen. Ja. Men allt är fint nu. Och har själv riktigt insett hur mkt smalare jag blivit, så tummen upp för det!

 nu har jag precis handlat och katten ligger utsträckt och spinner brevid mig. Dat cat... Hon tror hon är en människa och står emot det faktum att katter landar på fötterna.
Min kisse är speciell, minst sagt. Och hon skrämde livet ur Emmy i lördags. Men nu blev hon arg på min arm. Aj.
 
Normal kisse med normala sovställningar var det ja... Hon sover så gott. Bilden är från förrigår morse..
 
/Julia
 

Break Up song

 
 
/Julia

spindel

När jag vaknade idag var den en spindel. I badrummet. Fick lite panik. 4-5 timmar senare är spindeln i badrummet äntligen död. Mosad under en bok om grönskande hem. Bilder kan inte tas eftersom jag är allför rödd för spindlar samt alldeles för uppskakad.

Stolt att jag klarade av detta själv. Även om det tog flera timmar. Var nära att ringa någon om hjälp.

/Julia

Let´s paint

Jag har målat, målat och målat, men denna bild är inte från idag men detta är målat för ett tag sedan.
//Amanda

Utkast: Oct. 27, 2013

så här blev i slutändan mina cupcakes :) med jordnötsfrosting :D Lagade dom speciellt för jag och min pojkväns ett-årsdag :)
Amin och ja :) 
 

halloween-jag som spöke :-)

 
Så här såg jag ut på våran halloween fest med bloggen :-)
 
Här är Amanda :-D
 

HÖSTLOV

VIII HAAAAR HÖÖÖÖÖSTLOOOOOOV!!!!!!!!!!!!

/Julia
& Emmy, Maggan Therese Amanda

Tåg resa !

Nu är man på väg till den stora staden. Well hoppas att jag km blogga i Finland ... Ha det så kul på partyt !! :$ :) 
 

Monsters inc

 
Hej hej.Vi satt och pratade om Monster inc... och kom fram till att Amanda är Mike( han gröna), Jag är Sully( blåa stora typen),  Emmy är hon med orm hår, Therese är hon snigeltypen med blocket, Julia är den spindel typen ( minns inte vad den heter) &  Maggan är den lila :D :)

Fråge stund :)

Okej bara av ren nyfikenhet.... Vad gillar våra läsare att läsa om??? Som sagt var nyfiken :D
kommentera här ↓↓
 
// Laura

Nu är det snart höstlov......

Nu är det ca 5/6 timmar kvar till HÖSTLOV aaahhhh.
Men jag kommer inte komma hem fören sent ikväll, har två körer framför mig, men det ska bli kul. Vi ska öva inför Lucia..
//Amanda

Dschinghis Khan

Igår hade vi först redovisning i form, sen genomgång inför provet senasre under dagen i historia, om kinas dynastier. Vad gjorde jag under en timme när vi skulle träna inför provet?
 
Lyssnade på detta:
 
 
Emellan genomgången och själva provet var det konsert, Essens:1. De spelade även på kvällen och jag var där och såg dem igen.
 
/Julia

Nationella

Har precis haft muntliga delen i matte nationella. Har aldrig skrattat så mucket på ett prov!
//Emmy

SPINDEL?!

Jag hann inte med glasyren idag på mina cupcakes, så nu ska jag bara vänta tills dom har svalnat och imorgon kommer jag ta på glasyren :D Jag ska göra "Halva" den persiska rätten en annan dag :) Här är cupcaksen utan glasyr:
 
 
 
Det blev även en stor uppståndelse när det var en jääättte stoor spindel på väggen.. jag hann inte ta kort på spindeln, och det var inte så trevligt för oss eftersom alla i familjen är rädd för spindlar förutom pappa..ja filma lite snabbt men jag tror inte det går att lägga upp video?

Här är ialf en bild på mamma där hon livrädd försöker hitta spindeln som försvann efter vi smällde till mot den på väggen(den kröp sedan runt på golvet :S ) I hate spiderss!!

Bakning på G!

Jag ska baka cupcakes OCH en persisk dessert som heter "Halva"(man uttalar det med typ "halvaaa"), Det är första gången jag gör den persiska efterätten så ni får se mina resultat sen :)
 
Här är länken på receptet på cupcakes :http://www.leila.se/elvis-presleys-cupcakes/recept/bakverk/index1,23.htm?id=2873

Youtube video på "Halva" receptet. Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva ner receptet (receptet är skriven med "cup" så jag har översatt det i dl osv).
http://www.youtube.com/watch?v=mcgtP1bJe08

Old Amanda :D

 
Här ser vi en bild från framtiden :) på Amanda
&
en bild på mej :)
vi är lika gamla Kram Laura
 

PROV

Amin var så snäll och förhörde mig inför provet :)

Wad ska man jobba me'?

 
Har tänkt lite på vad man ska jobba med men inte så jätte mycket.... skriv vad ni tycker att man ska jobba med?? skriv i kommentarer
 
Det verkar i alla fall som att alla yrken har det kul ändå... :D
// Laura
 

Pang i bygget

Nu blev det kaos, några nior gick förbi och blev nog en aningens skräckslagna.. Det blir nog inga nya elever på denna skola nästa år...
//Amanda

kyckling och kakor!

Vi sitter och äter kakor och spelar kort. Imorse gick jag in på konsum och köpte kakor till Emmy. Idag är det god mat, kycklinggryta. 
 
Men ni får en bild på min kisse. 
 
 
 
/Julia 
 

9:or är här!

Hur bittert det än är så är det bara att inse att personerna som är här i dag är, vi för två år sedan... och 9:orna är vi snart för om två år är vi inte här... hoppas vi ! Nog om tråkigt... Det är bra för skolan att det kommer nya elever.... :D
// laura
 

Mitt PRIS

Jag vann kakor från Julia! ^^
//Emmy

Min goding :)

Här är en liten söt bild på min lilla goa hund, hon äter krusbär. Hon älskar krusbär och på sommaren så brukar hon rensa våra bär buskar.
 
// AMANDA

Tihi

Titta vad jag kladdat på min arm idaag! ^^
//Emmy

natti natti

Ska sova nu. Medans jag har min pojkvän på Skype som bubblar på om hans spelande. Hihu. Är mörkrädd och det är enklare att somna om nån är där.  Men nu bjur jag på en bild på Amanda när vi skulle gå tillbaka till skolan i ösregnet. 
 /Julia 

En uppdatering på jag och min pojkväns 1-årsdag :D

Efter skolan skulle vi utbyta våran presenter, jag hade bara kortet att ge för jag hann inte köpa rosor... T_T men pojkvännen, Amin som han heter var glad att få det ändå, men istället hade HAN köpt rosor till mig :O.. som var jätte fina..(: jag fick även en jätte söt liten ryggsäck och ett kort :3 Och äntligen fick jag betala för middagen! för det är alltid min pojkvän som betalar för middagar ute och låter mig aldrig betala hehe ;P Vi dela på en pizza och kycklingrulle :) gött!

Här är rosorna och väskan :D

                    
 
 

Dagens (elle gårdagens) Äpple!

Såhär såg mitt äpple ut igår. Tyckte det såg roligt ut. Vet inte om det syns jätte bra på bilden men men!
//Emmy

Bästa ögonblicket NÅGONSIN!!!!

Kusinbarn nummer 3 är här. Han är 2,5 år och för en stund sen sa han "kära nån!" AWSOME!!!! Vilken unge säger såå?! Jag är jätte glad för tillfället! ^^
//Emmy

Och en häst :)

Och här kommer en liten bild på en häst också, denna bild är också tagen i somras. :)
 
//AMANDA

Har igen aning om vad jag ska skriva :(

Jag vet inte vad jag ska skriva om så här kommer det en liten blomma, bilden är tagen i somras. :)
 
//AMANDA

Jelly beans!

 
I sommars efter att vi hade varit hos pappsen då köpte jag Jelly beans till Amanda för jag vet att hon tycker om dem.... då så köpte jag en burk och det var tydligen en burk där de poppar up... .Det var kul och de var goda :D :D :D iaf en bild på en kaka för Amanda gillar kakor ... :D

purposegames.com

veckans spel. Hej idag tänkte jag att skulle göra lite reklam för dem :D Hoppas att det inte blir arga mail ..... well kolla in sidan så får ni e :)
 
 

1 års dag! :D

Idag den 23 october är det jag och min pojkväns 1 års dag! Jag håller på skriva i ett kort som jag ska ge han :) kanske köper några rosor senare om jag hinner, vet inte om jag är såå romantisk men men.. hehe.. :P Eftersom jag är lite blyg vågar jag tyvärr inte visa vad jag skrev, ni får förbli nyfikna ;)
 

HJÄLP

Vi sitter på engelskan och dör! Vi fattar inte vad vi ska göra!! HJÄLP OSS!!
 
 
//Therese
 

GODMORGON

Godmorgon alla! Nu har vi svenska och vi ska välja ut böcker att läsa. Annars har det inte hänt mycket, det är trotsallt bara 20 över 9 på morgonen.
 
En gammal bild på mig och Maggan när jag hade rött hår och vi gick i 1:an!
 
/Julia

Piano :)

Då ska vi se om jag kan lära mig spela piano idag..
Troligtvis så kommer det inte gå så bra som jag vill, men det är alltid bra att försöka... //Amanda
 
 

AHMAGAAAAD!

Vi får reda på våra betyg på svenskaredovisningen nu! Thihi. Jag fick högre betyg än vad jag någonsitt fått. Nästan.
 
Men vi ska göra repotage och jag vet inte vad jag ska skriva om! Eller vem jags ka intervjua...
 
Såhär roligt har jag:
 
/Julia
 

Vart är Gun-Britt???????

Vem kan hitta Gun-Britt???
Den som hittar Gun-Britt får ett får....
 
//Amanda

Naglar!

Mina - svarta med löv
Emmys - sugar skulls
Ammandas - INGENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
//Therese

Prov

Vi har haft prov om EU. Hoppas de gick bra för oss alla! ^^
//Emmy

No sleep..

Idag gick jag hem tidigare från skolan eftersom jag bara hade sovit 2 timmar under natten..Jao.. man kan väl säga det är komplicerat..Anyway, så jag åkte hem och sov typ två timmar, "skönt å sova äntligen!" tänkte jag :D ..sedan blev jag inte så glad längre när jag visste att jag skulle börja plugga till provet efter den korta sömnen..:( ajja, jag har ialf nougat choklad å äta, peace! // Margareta
 

Baka baka!

 
 
 
 
 
 
Idag när jag kom hem så bakade vi pumpa paj! Det är såååå gott! Det kanske inte låter så himla gott men det är det :D // Laura # sorry för bilderna, kunde inte välja en favo så det ble' fler'...

Hej alla!

Tyvärr så mår jag inte bra idag å är hemma från skolan har inte mått så jättebra i helgen :c Jag gillar inte att stanna hemma, speciellt inte under sånnahär perioder då det är mycket i skolan! Men redovisningen idag kan jag ju iaf göra på onsdag!
Jag hoppas ni andra får en bra dag! Och lycka till ni som redovisar!

Här har ni en vacker bild på Emmy när hon jobbar med sin hand!
 
 
/Julia

fina naglar therese !! :D

ta en bild på dina naglar therese.... de är fina :D :P ti hi hih

AAAAAAA

THERESE SLOG AMANDA I ANSIKTET OCH I ÖGAT MED PAPPER!!!!!!!!!
//Emmy

Datooooooorr!! rr!

hej hej igen nu har jag min<3 ade dator hos mej igen 
// laura

Min helg.. :D

 
Hello :)  tänkte berätta lite om min helg..
På lördagen var jag på Åmåls marknaden med min pojkvän. Det är inte så mkt man brukar hitta på en marknad, jag köper typ bara nougat choklad :D mums. PÅ marknaden går jag alltid runt och smakar på alla ställen där de säljer nougat och köper den goaste :) den sämsta smaka bara mjöl :S sedan på söndagen plugga jag inför samhälls provet om EU -.- nu äter jag frukost, kanske inte nått speciellt men ajja :P //Margareta
 
 
 

Laura kör mig hem.......

För någon vecka sedan så övningskörde Laura. Alltid lika roligt att överlåta sitt liv till en tjej som fortfarande kan få motorstopp på de "stora" vägarna....
//Amanda

Läppstift!

Gissa vem som fått Therese att köpa läppstift! ^^
//Emmy

Höstlov snart :D

 
Eftersom att jag inte är så bra på att berätta dåliga saker så berättar jag här.... jag är inte hemma på höstlovet så jag kan inte fira Halloween me er :( Fast se det från den ljusa, och possetiva sidan, jag ska te farssan :D har inte sett han sen i juli :) #saknar.... iaf en bild på något roligt så att ni inte deppar :) :) // laura 

The End

Här är jag och Maggan, vi sitter och har mentorstid hihihihi.  Vi har en jobbig vecka framför oss. Vi har två prov och två redovisngar, maggan har tre.... 
spännande.  ;-(
Vi får se om vi överlever.......
//Amanda
 

"Kändisar"

Hej hej nu har jag gjort färdigt min "historiska kändisar" bild? :D det är viktiga kända personer i historien :D
   //laura 

AAAAhhh det SNÖAR... yeah

Det snöra aaaaahhhhh, jag tror jag dör... Jag är så lycklig... hihi
Jag försökte ta kort på snön med den ville inte riktigt fastna på bild, men det här är den bästa bilden jag fick till...
Kram Amanda

Teckna teckna :)

 
 
Har tecknat 4 kända personer i historien idag blir nog fler i morgon, så ni får titta i morgon med :D personligen är einstein min favorit än så länge, vad tycker ni? :D :)  // laura 

Hej hallå där!

Har ni en trevlig helg? Får hoppas det. Min helg är lite sådär.. öhm. Ah, det är liksom inte tråkigt men jag gör ingenting speciellt eller direkt kul så. Hittils har jag (förutom legat i sängen) duschat, pratat med pojkvännen, ätit ris & salta pinnar och städat/fixat rummet lite. Måste prata med pappa också om TV antagligen samt att får bort två fotöljer.
 
Här har ni bild på Maru & mig för ettpar minuter sen;
Does she see something over there?
 
 /Julia

Fika igen

Jag har även märkt att det har blivit mycket fika den senaste veckan, men det ska man inte klaga på. Gott i gott.
Kram Amanda

Nu är det Jul igen..... Hoho

Idag har jag upptäckt att det inte alls är länge till jul, och det verkar affärerna också ha upptäckt. Nu är det dax att köpa julklappar, alltid lika svårt att komma på bra saker att köpa. Men det är bara att köra igång.... God Jul i förskott kram Amanda

Marknad!

Idag var jag Teherse och min lilla syster på marknad! ^^Vi köpte munkar. ^-^
//Emmy

Helg :D

Ida' är det fredag och det är kul för nu är det helg :) Jag och Amanda slutade tidigt idag så det vart helg tidigare för oss :) Nu ska jag kolla på tv:n, fast först ska jag skissa, lägger kanske upp en bild på vad jag än nu tecknar in morgon :) ha det bra!

Massage

 JAG ÄLSKAR JULIA!!!!
 
 
 
hon är snäll nog att massera mig i nacken/ryggen!
 
//Therese

Kakaaaaaaaaa

Jag gillar fika!
//Emmy

Jag & min dator

// Laura

Manikyr

Therese har ingen inspiration idag så jag bloggar lite åt henne.
Här är en fin bild på Thereses hand hon har målat naglarna själv och jag vet inte hur hon lyckas.
// Therese, Amanda

Laura's bullar, bullar, bullar

Igår bakade jag kanel bullar med mamsen :D de var goda och jag åt, många :), just nu så tittar de på gårdagens foton och jag saknar min dator, som jag råkade tappa. förlåt datorn.
// laura
 

Estetfika...

Idag så har alla estet elever fika. Alla får ta med sig något som dom har bakat och sen äter man upp det, simpelt och gott.
//Amanda

Hickan von Gummistövel och kolet är tbx!

det är jag det. På grund av min hicka och mina gummistövlar. Och allas fruktade blandning. mig och kol. Ni kommer nog märka. eller inte.. fråga mig inte vad jag gör uppe 2 på natten. Men det gör ont att hicka. Jag är utsvulten men varken orkar laga elelr känner för att äta mat. Och jag behöver köpa flingor. Punkt.
Imorgon är det Estetfika. yay.
 
 
Här har ni en gammal bild på Benjamin efter lite styling. Han hängde i Grovateljén på skolan.
 

Katten Jerry

Och Sveriges lataste katt går till...! Jerry! Detta är min andra katt Jerry som är väldigt bortskämd och gillar att reta den andra honkatten Tussi, som inte gillar honom. Jag kan väl påpeka att det låter som tredje världskriget i huset när Jerry retar upp Tussi.. // Margareta
 

Dagens outfit....

Här kommer ett dagens outfit inlägg. Man kanske inte ser så bra på bilden vad de har på sig men det får duga.
På bilden ser ni Emmy, Julia och Laura.
Kanske ni får lite insperation nu i denna gråa hösttid.  Ha det gött.....
 
//Amanda

Amanda "fixar" mitt hår...

//Emmy

Hihi

I min lilla lilla värld av blommor!!!

//Emmy

En "vanlig" dag i Paris....

Idag så bestämde vi oss för att ta en liten tripp till Paris, som vanligt så sa Julia något olämpligt så det fanns ingen annan utväg än att stirra ut henne....Hihihihooha
//Amanda

Resursvecka

Förlåt om jag inte har bloggat på länge.... :D # thihih vi har resursvecka och då ska man ta i kapp saker som man är efter i :) Amanda sitter med Eu, samhällsuppgift, och jag sitter och övar på kinas dynastier, till historia provet, idag är det torsdag och snart är det vanlig skola igen :)
 
 
kramiz laura 

Sagostund

Här har ni något att lyssna på! Sagostund Med Daniel Norberg. Handlar om Sumo 9 år, som drömmer om en cykel.
 
 

Hehe

Jag överlevde det nationella provet i matteeee!! ^^
//Emmy

Vart håller vi alla hus.......???????

Idag ska jag ha Kör, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det får jag väl se. Therese är sjuk idag, och Laura håller på att ta kort på sig själv till en ansökan. Emmy har nationella prov i matte, Julia är på okänd plats och Margareta är just nu och äter lunch.
Ha en bra dag!!!!!!
//Amanda

Igår....

Igår var jag på besök hos min mormor, sen när jag skulle cykla hem, på kvällen, så var det as mörkt ute och jag ser ingenting typ bara konturer av träd så jag vände för att hämta en ficklampa. När jag kommer in så pratar hon i telefonen så jag bara tar en ficklampa och när jag är ungefär halvvägs så börjar den att blinka... Ser ingenting.... ser... ser ingeting ... ser ... :) kunde inte låta bli att tänka på Slenderman :) // laura 
 
 
 

Nougatchoklad recept!

Snart är det marknad och då är det ju bra att veta receptet på kanske den populäraste godiset på marknaden, nougat choklad. Jag lägger upp receptet här som jag hitta på internet, och kommer troligtvis inom dom kommande dagarna visa på bloggen mitt försök att baka receptet :D // Margareta

Marknadsgodis nougat

Ingredienser
Kokas några minuter:
125 g smör eller margarin
5 3/4 dl socker
1 3/4 dl vatten
 
Låt svalna något

Blanda i en bunke:
6 ½ dl vetemjöl
4 dl florsocker
1 dl kakao
2 msk vaniljsocker

Gör så här
Rör ner smörblandningen i mjölblandningen. 
Bred ut i en smörpappersklädd långpanna.
Låt kallna och skär sedan i bitar.
 

Bilder från fågelbegravning

Här är lite bilder jag tog från fågelbegravningen. Jag har själv gjort minnesstenen (av lera) med hjälp av tips och ideér av de andra :)
 
 
R.I.P. Lilla domherren.
 
//Julia

Jättelärare!

Så här kan det se ut på våra bildlektioner! Detta är vår lärare som har klättrat upp på bordet för att ta kort på oss :)
Personligen tycker jag hon ser ut som en jätte vilket är lustigt med tanke på att hon bara är 158 cm! :P
 
//therese
 

bohemian rhapsody på bussen!

Det här är emmy på bussen hem igår. Om ni undrar vad hon gör så mimar hon till quenns låt, bohemian rhapsody.
hon höll på i över 15 minut och jag filmade ca en minut, dock kan jag inte lägga upp det så att ni kan se det :(
 
//therese
 
 

Veckans spel skrevs av mej Laura :)

fortsätt att spela #peace :) :)

Veckans spel!

Jag rekommenderar att man ska spela Run Run Bear 2... Det är ett mobilspel till de flesta smartphones och det finns en gratis version. Det är lagom svårt och man kan göra det enklare eller svårare.... spelet är kanske gammalt men hittade det i går så det gör inget för mej. Ha en fortsatt bra svenska- hollywood-fruar-tisdag.

Fågeln

Inlägget om fågelbegravningen var av //Amanda

Fågelbegravning

Idag så flög det in en liten fågel i fönstret. Den lille stackren dog. Några stycken sprang förgäves ut för att ge den första-hjälpen men det var för sent. Den stackaren, vi ska nog ha en liten begravnig för den. R.I.P
Denna låt är en hyllning till den lille fågeln.
Klicka här.....
 
 
 

LUNCH™

MAT!
Vi ska äta stekt fisk med remouladsås.
Vi dör av hunger och huvudvärk.
 
Kommer snart.
 
/Julia

NU går vi till Lunch!!!

//Emmy

Amandas losing it!!!!


Moahahahahahaaaaaa

Bussen stanna inte hos Therese så hon fick följa med mej hem! Hahahahahahahahahah!!!!!!!
 
 

SÅÅÅÅÅÅÅ äntligen

Nu är en ny header fixad. Jobbade på en förut i skolan med råkade stänga av allt, så vänta tills jag kom hem så jag kunde göra en ny, som blev bättre! Dissade min förra idé och gjorde en helt annan header än den jag försökte med förut. Sååå, vad tycks?
 
 
/Julia

Munkar...

Detta är en bild på när jag och Laura bestämde oss för att äta munkar tidigare i höst. Lauras var god och chokladig medans min var plastig och "jordgubbig"....... :( :D

//Amanda

kaffeeeeee

//Emmy

Tjoo :)

En liten hälsning från mig, mitt första inlägg :D har inte så mkt inspiration idag..// Margareta

En vacker dag i källaren......

Här är en bild på Therese, Mig och Emmy...
Vi sitter i källaren och har det skoj. :D
/Amanda

Hej

Hej ... ja jag sitter här med några galningar som vill att jag ska göra ett inlägg ... men ja ... jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så ... ja ... hej!

// Therese
 

Blögginlägg igen!

Therese har inte skrivit än hihihi !!! Så jag hann att skriva två ggr.... :D komentera gärna 

en bild på mej och Julia
 
 
xoxo Laura

Hello!

Efter 700 bilder är detta den minst förolämpande!
 
/Emmy

Hej!

Som ni märker så har inlägg börjat komma upp, blir förhoppningsvis aktivt eftersom vi är 6 st som bloggar här. Vi kommer alla skriva vem som skriver i slutet av varje inlägg.

Vår närmaste tillställning är Halloweenparty hos mig (Julia) under höstlovet.
Vi kommer fixa bloggen mer allt eftersom.

/Julia

Halloween II


Halloween

Vi har tänkt att ha ett Halloweenparty och jag har lite problem att välja vad jag ska klä ut mig till. Emmy tycker att man ska klä ut sig till något läskigt med jag vet inte vad. HJÄLP..........
En pumpa kanske :D
//Amanda

Mitt första inlägg #

Så idag har vi resursvecka på skolan och man kan göra klart saker som man har resten i blaa ...blaa.. så vi startade en blogg :D yey!! En bild på telefonen som jag tänker köpa..... :D
 
# xoxox laura 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.