Laura surar :( Fredagen den 13 de

Idag är det som vi alla vet fredagen den 13... Asså vart ska jag börja... Jag fick min fina lyckta förstörd av min feta katt. Sen så gick min väska sönder. Sen när jag skulle sminka mej så petade jag mej själv i ögat med mascaran. På skolan så förlorade jag i våran turnering. När det äntligen var lunch på skolan så var det vegetariska broccoli... Jag HATAR broccoli. Hade allmänt ont i huvudet i hela dagen så.. Let's face it.. Den här dagen har nåt emot mej.
 

Hahahahahahahahah

 
 

Laura surar :( Marcus!!

Måste vi kalla mig för Marcus/ Markus :( Hmmmm... !!! 😡

Laura surar :( Telefon försljare!

Okej så jag gick på ett grymt skämt. Det var en tävling på nätet som man kunde vinna Jeans ifrån och jag tänkte att okej så klart man kan vinna nåt. " Om man inte är med så vinner man inte" Så jag ville vara med men... jag läste på tävlings vilkoren att om man är med så godkänner man till att då produktreklam... Så jag ångrade mej och var inte med och stängde ner sidan som jag var inne på. En eller två dagar senare så ringer det. Jag svarar av ren vana. Det skulle jag INTE gjort eftersom att nu har jag kanske ett packet med en prenumeration på väg hem till mej 😡För mig så ringer det ca 3 ggr per dag och för Amanda så ringer det ca 5 ggr.

INTE OKEJ!

Laura surar :( Första inlägget

Har fått en ny favorit choklad. Den heter "Sportlunch power break 2" Den är den perfekta kombinationen av kola och choklad och nyttigt och kola och underbart ❤ ❤ :D MEN!!! Nu så har de beslutat att de ska sluta att sälja den och de som är kvar är på 50% rabat... Life is unfair och jag tycker inte om detta 😒😕
Power Break ♡ Du kommer att bli saknad när jag vill äta nåt gott ;)

Vi presentar ett nytt inslag.

Vi har kommit på ett nytt inslag som jag kommer att skriva om. Inslaget heter "Laura Surar :( " Det är mest för att använda bloggen igen och för att skriva av mig när det är saker som surar mitt ansikte :(. hehe ta det dock inte för seriöst ;)
 
bilden är ifrån tidigare den här månaden. Har gjort den så all credit är min ;) :P